[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Hyvää alkavaa vuotta kaikille koneasema miehille ja naisille!

 

Uusi vuosi tuppaa aina alkamaan vanhanvuoden yhteenvedolla,että kattelet kaikki viime vuoden kuitit kirjanpitäjälle ja yhdes ihmetellään kuinka paljon meni vuoden aikana rahaa läpi sormien.

Saanto omaan taskuun tuntuu vain vähän heikolta.Yhdessä pohdimme syitä tähän ja tuumattiin korjaus-/polttoainekulujen näyttelevän aika isoa osaa elämästä,jos myös todettiin vähän tiliä olevan piikissäkin. Tulevan vuoden aikana aion perehtyä maksuliikennerahoitus kuvioon vielä tarkemmin. Mikäli hyvin käy, hommataan kaikille jäsenille ,siis joka tarvii, rahoitusyhtiö jolle tarvittavat laskut saadaan myytyä ja tällä konstilla rahan kulkua nopeutettua. Olen huomannut tällä seutukunnallakin monella tilalla olevan maksuvaikeuksia. Se urakoitsija pärjää kyllä se on tehny hyvän tilin kesän aikana, se voi vähän odottaa. Ei meillä kyllä odota kukaan ilman koronmaksua.Tuleva vuosi voi olla vielä rauhallinen. Joillain sektoreilla maatalous pyörii aina, oli hyvää tai huonoja aikoja.

Määrätyt hommat täytyy aina tehdä kuitenkin ja se on meille myönteistä.Kun tästä alkukankeudesta päästään täytyy mennä tekemään pankkiin vekseli, jos vielä saa, se yleensä nopeuttaa kevään tuloa ja pitää väkisinkin virkeänä. Eli ei tässä paljom valitukset auta, täytyy talvisodan hengessä jatkaa taistelua.

Lähetelkää Sakarille uusia kuvia kalustosta ,voisi välillä vaihtaa noitten piikkilangankiristäjien kuvia johonki toisiin vaihtelun vuoksi, ja aletaan valmistella kevätkokousta. Alustavaa meininkiä oli sinne Mäkisen markiille ajamaan ralliautolla mikäli on muita ehdotuksia niin ollaan kuulolla. Vielä onnittelut Pekosen perheelle tyttövauvan syntymisen johdosta!

Antoisaa kevättä kaikille ja muistakaa pitää vapaapäiviä, työntekoa voi vähentää ja hauskanpitoa lisätä!

Terveisin Timo Pihlaja