[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

AJANKOHTAISTA

Kevätkokous 10.4.2018, kokouspaikka Vaasa

 

Kevätkokous 13.-14.4.2016

Kokous pidettiin pääkaupunkiseudulla. Kokoustamisen lisäksi kävimme tutustumiskäynnillä Valiolla, NHK:lla ja Työtehoseuran toimistolla. Valion toimintaa meille esitteli muun muassa Valion hallintoneuvoston puheenjohtaja Pentti Santala. Työtehoseuralla keskustelimme erityisesti maatalouskoneurakoinnin tulevaisuudesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valiolla vierailulla                                                                                  NHK -keskuksella Hämeenlinnassa

 

 

Kevätkokous 13.-14.3.2015

Tällä kertaa kevätkokous pidettiin Vaasassa. Kokoontuminen aloitettiin vierailemalla Vöyrin Kone ja Traktori -liikkeessä, jossa ensimmäinen kuva on otettu. Sieltä siirryimme Laihian Mallakselle, jonka jälkeen tutustuimme Kyrö Distillery Companyyn ja suomalaiseen viskin valmistukseen. Vierailukierros päättyi traktorimuseoon.

 

 

 

Vörå Maskin o. Traktor                                                                         Laihian Mallas Oy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyrö Distillery Company                                                                     BT-Agro Oy Ab

 

 

Kevätkokous 12.3.2010

 

Tänä vuonna pidimme kevätkokouksen Kalajokilaakson seudulla. Perinteisesti kevätkokous on myös samalla urakoitsijoiden rentoutumisreissu, joten kokoustimme Kylpylähotelli Sani Fanissa.

 

Kokoonnuimme 12.3 puoliltapäivin paikalle ja lähdimme tutustumaan KartanoKoneet kärry valmis-tukseen. Saimme kattavan esittelyn tuotteista Pekka Hannulalta. Kyseiset tuotteet tarjoavat moni- puolisia mahdollisuuksia urakointi- ja maatilakäyttöön. Taisipa Pekka päästä tekemään pari tarjoustakin.

 

Seuraavaksi siirryimme tutustumaan Kalajoen Neliveto Oy:n ja Bullstop Oy:n toimipisteeseen. Täällä näimme ammattimaisesti johdetun urakointiyhtiön toimipisteen nykyaikaisine koneineen. Pääsimme myös näkemään osan Bullstopin tuotanto- ja varastotiloista. Nähtävää ja keskusteltavaa riitti paljon. Kiitos Ville-Matti ja Juha-Matti Vuolletille esittelystä.

 

Päivän päätteeksi siirryimme kylpylähotellille jossa Jarmo Mustonen FastROI Oy:stä kertoi heidän kaluston sekä henkilöstön paikannus- ja raportointi järjestelmästä. Varsin kiintoisa aihe urakointi- yritysten kasvaessa ja tarvitessa entistä tarkempaa kaluston hallintaa. Taisipa tämäkin esitys johtaa ainakin yhteen tarjouspyyntöön.

 

Sitten olikin rentoutumisosion vuoro. Siirryimme kylpylän mainioihin sauna- ja kylpylätiloihin rentoutumaan. Illallinen nautittiin myös kylpylän ravintolassa. Ruokajuomana emme voineet maitoa nauttia, koska kotimaista vaihtoehtoa ei ollut tarjolla. Noo... voihan ruokajuomana toki nauttia jotain muutakin ;)

 

Lauantai aamuna porukka kasaantui vielä kotiinlähtöä tehdessään tutustumaan KP. Koneurakointia Oy:n toimipisteeseen. Saimme esittelyn nykyaikaisesta Vervaet itsekulkevasta lietteenlevittimestä. Isokone mutta kuitenkin näppärä ja rengastus on kohdallaan kokoon nähden. Harri Kuusisto ja Kyösti Isohanni esittelivät myös monipuoliset korjaamopalvelut. Täälläkin nähtävää riitti ja jutun juurta myös. Kiitos tutustumis mahdollisuudesta KP. Koneurakointia Oy:lle.

 

Kaikenkaikkiaan reissu oli oikein mielenkiintoinen ja piristävä katkos urakoitsijan työntohinaan.

Aikaisempia tapahtumia

Kuvagalleria